مسیر فعلی شما در سایت دهکده دانلود بخش دانلود کتاب :
دانلود کتاب-->>>
دانلود رایگان کتاب-->>>
فروش آنلاین کتاب-->>>
دانلود pdf کتاب بحران دموکراسی در ایران فخرالدین عظیمی
دانلود pdf کتاب بحران دموکراسی در ایران فخرالدین عظیمی
- نام کتاب : بحران دموکراسی در ایران
- ژانر کتاب : فروش آنلاین کتاب
- نام نویسنده : فخرالدین عظیمی
- مترجم کتاب : عبدالرضا هوشنگ مهدوی
- انتشارات کتاب : قطره
- سایز کتاب بحران دموکراسی در ایران : در فروش کتاب, کتاب به صورت فیزیکی تحویل داده خواهد شد
- نوع فایل دانلودی : فایل pdf و یا zip شده میباشد
- زبان کتاب : فارسی
- تاریخ درج : 2022-02-13 06:14:36
- تاریخ بروزرسانی : 2023-09-30 00:35:08
- منتقد و ارسال شده به وسیله : یاشار ایوبی
- امتیاز منتقد به بحران دموکراسی در ایران : 9
عرض سلام به قسمت فروش کتاب آنلاین سایت کتاب خوش آمدید
امروز برای شما pdf کتاب بحران دموکراسی در ایران به صورت رایگان آماده کردیم این pdf کتاب بحران دموکراسی در ایران برای فخرالدین عظیمی میباشد بحران دموکراسی در ایران یکی از آثار فخرالدین عظیمی هستش از طریق جستجوی سایت کتاب های فخرالدین عظیمی برای خودتون ذخیره نمایید
pdf کتاب بحران دموکراسی در ایران یکی از pdf کتاب های جالب میباشد pdf کتاب بحران دموکراسی در ایران در قسمت فروش کتاب آنلاین برای شما عزیزان گذاشتیم
بحران دموکراسی در ایران اثر فخرالدین عظیمی
کتاب پیش رو تاثیری است از "فخرالدین عظیمی" که در آن "بحران دموکراسی در ایران" را از سال 1320 تا 1332 مورد تحقیق قرار میدهد. در سال 1941 انگلیس و روسها ایران را اشغال کردند. رضاشاه مستبد تحت فشار انگلیس ناچار به کنارهگیری شد و این اتفاق، یکی از پرتلاطمترین دورههای تاریخ سیاسی مدرن ایران را به دنبال داشت. ایران صحنه اختلال سیاسی شد و شامل جناحها و ساوقتهای متعددی شد که اعتقادات ایدئولوژیک آنان از چپ کمونیستی تا راست مذهبی را در بر میگرفت.
هدف اصلی "فخرالدین عظیمی" در "بحران دموکراسی در ایران" توصیف مجموعه ای از فاکتور های پیچیده از جمله مقررات و ممحدودهیتهای قانون اساسی است که مانع از نمایانیش و پیشرفت یک حکومت پارلمانی با ثبات در ایران در فاصله وقتی پایان پادشاهی رضاشاه در شهریور 1320 تا سقوط دولت پزشک مصدق در مرداد 1332 در ایران شد. سناریوی دراثر تقویت پیشآمده سبب شد که ایران خود را در یک بنبست مزمن و در عین حال تجزیهکننده ببیند و بحران های سیاسی متعددی را نشان دهد.
"
بحران دموکراسی در ایران" اولین مطالعه مفصلی است که به زبان انگلیسی نیز منتشر شده است و جزئیات چشمگیر جدیدی را در مورد نزاع و دسیسهای که نمایانه آن دوره است، ارائه میدهد. همینطور به دنبال توضیح این موضوع است که چرا تنها تجربه زیاد ایران با دموکراسی پارلمانی محکوم به عدم موفقیت بود. اقتدارگرایی و فقدان جامعه مدنی واقعی که دراثر ناکامیهای این دوره بود به تبیین مسائل مستمری که ایران تا امروز هم با آن دست به گریبان است، منجر شد. این مطالعه از دید گستردگی و عمق پرداختن به موضوع و همینطور مصرف گسترده از منابع فارسی و دیگر زبانها بی همتاست.
کتاب بحران دموکراسی در ایران فخرالدین عظیمی (متولد 1332) محقق و استاد تاریخ معاصر ایران است. او هماکنون استاد تاریخ دانشگاه کنتیکت است.عظیمی در 1332 در تهران متولد شد. تحصیلات خود را در دانشگاه تهران انجام داد، فوق لیسانس خود را از سواس و پزشکای تاریخ را در ۱۹۸۵ از دانشگاه آکسفورد گرفتن کرد.عظیمی برنده جایزه انجمن بینالمللی ایرانشناسی در سال ۲۰۱۰ است. «بنیاد مصدق» در ژنو نیز جایزهٔ خود را به کتاب دنبال مردمسالاری، کشاکش صد ساله با خودکامگی در ایران عظیمی اعطا کردهاست. مقاله آ... دسته بندی های کتاب بحران دموکراسی در ایران
کتاب پیشنهادی :
'. دانلود pdf کتاب این خانه مال من است آن تایلر .'
ادبیات آمریکا
دهه 1980 میلادی
سیاسی
ادبیات ایران
تاریخ ایران
نکوداشت های کتاب بحران دموکراسی در ایران
This is the outstanding work on the subject, clearly and gracefully written, as well as informative and authoritative.
این تاثیر برجسته پیرامون موضوع مددید، به وضوح و با ظرافت نوشته شده و همینطور آموزنده و معتبر است.
Professor Wm. Roger Louis, University of Texas at Austin
Dr. Azimi shows with great skill the inherent structural weaknesses in the Iranian constitution - especially the inter-relationship between the Majlis, Court and Cabinet - which contributed to a stalemate in effective government. The thoroughness and detail of the research make this an indispensable introduction for every student of the period.
پزشک عظیمی با مهارت بیشمار ضعف های ساختاری ذاتی قانون اساسی ایران - به ویژه روابط متقابل مجلس، دیوان و کابینه - را نشان می دهد که به بن بست رسیدن دولتی کارآمد منجر شد. دقت و جزئیات پژوهش، این تاثیر را به مگامه ای الزامی برای تمام دانشجویان تبدیل کرده است.
John Gurney, Wadham College, Oxford
بخش هایی از کتاب بحران دموکراسی در ایران (لذت متن)
سلطنت فتحعلی شاه قاجار ( ۱۷۹۷ـ۱۸۳۴ ) با دورانی از تاریخ کشور مصادف شد که در طول آن، قسمت های باارزشی از سرزمین ایران تحت حاکمیت ممالک دیگر درآمد. از آن پس با موافقت نامه های بین المللی زیانبار، واگذاری نمره به قدرت های خارجی و اخذ وام و اعتبار از آن ها، وابستگی و ضرر پذیری دولت ایران تضمین شد. رقابت مستمر بین انگلیس و روس به بیشتر شدن ضعف و ناتوانی دولت یاری کرد، بدون آنکه رفتار خودسرانه شاه و زیردستانش را کم شدن دهد. رواج بی قانونی و ناامنی در زندگی دسته جمعی، اقتصادی و سیاسی، رفته رفته اقدام برای نظارت بر اعمال دولت و تحمیل حد و محدودهی بر اقتدار آن را الزامی کرد با این هدف که دولت، خود را در برابر مردم پاسخگو و مسئول بداند. فشارهای مالی و اقتصادی موجود و جوّ گسترده بی قانونی بر قشرهای سنّتی، نظیر اصناف و به ویژه تجّار که پیوندهای استواری با علما داشتند، تاثیراتی ناگوار برجای گذارد، و افزون بر آن، پشتیبانی و نمرهاتی که رقبای خارجی از آن برخوردار بودند، رنجش و آزردگی گروه های مزبور را به دنبال آورد. علما که در اثر سخنگویان تجّار، خود نیز از سلطه فزاینده بیگانه وحشت زده بودند، زبان به اعتراض گشودند. این نارضایی های گوناگون، راه را برای اقدام دسته جمعی جهت تغییر و تحول هموار کرد.
سرسختی اولیه حکومت و اشتباهات تاکتیکی ناشیانه آن، به معترضین دل و جرات قسمتید. درخواست ها که در آغاز به تاسیس « عدالتخانه » ممحدوده می شد، وسیع تر شده، ایجاد یک « مجلس شورا » را نیز دربر گرفت. واژگان و مفاهیم سیاسی که برای بیان خواست های تغییر و تحول به کار می رفت، ناگزیر، مبهم و به معانی متفاوت قابل تعبیر بود. این ابهام، سردمداران غیرروحانی اصلاحات را که به عناوین گوناگون مشروطه خواه، آزادی خواه، یا ملّیون شناخته می شدند، یاری داد، زیرا تغییراتی که گروه اخیر خوستاره آن بودند به مراتب فراتر از اصلاحاتی می رفت که ابتدا از سوی روحانیون و تجّار و کسبه مذهبی عنوان شده بود. به هرحال، ازآنجاکه فرق بین مواضع دو گروه به درستی درک نشد، اختلاف و تفرقه ای در آن وقت به بار نیاورد. سرانجام، مظفرالدین شاه مریض در برابر فشار سر فرود آورد و در ۵ اوت سال ۱۹۰۶ ( ۱۴ مرداد ۱۲۸۵ ) فرمانی صادر کرد که مبشّر دوران جدید مشروطه در تاریخ ایران بود. یک مجلس شورای ملی ( که از این پس مجلس ندلگرمیه می شود ) به زودی تشکیل و قانون اساسی اعلام شد.
به قسمت دانلود کتاب درسی ما رجوع نمایید تمامتلاش و کوشش ما یوزر فرندلی بودن سایت است
ممنون میشم در صورتی که خرابی و یا مسئلهی در سایت هستش برای دانلود بحران دموکراسی در ایران قسمت pdf کتاب سایت ما قرار بدید
آخرین تغییر مساویس ست با : 1402/7/8 یا شنبه هشت مهر هزار و چهارصد و دو میباشد