مسیر فعلی شما در سایت دهکده دانلود بخش دانلود کتاب :
دانلود کتاب-->>>
دانلود رایگان کتاب-->>>
دانلود کتاب دینی و مذهبی-->>>
دانلود pdf کتاب احادیث ساختگی آيت الله سيد على حسينى ميلانى
دانلود pdf کتاب احادیث ساختگی آيت الله سيد على حسينى ميلانى
- نام کتاب : احادیث ساختگی
- ژانر کتاب : دانلود کتاب دینی و مذهبی
- نام نویسنده : آيت الله سيد على حسينى ميلانى
- سایز کتاب احادیث ساختگی : دویست کیلوبایت
- نوع فایل دانلودی : فایل pdf و یا zip شده میباشد
- زبان کتاب : فارسی
- تاریخ درج : 2021-12-14 16:00:04
- تاریخ بروزرسانی : 2023-07-14 04:05:13
- منتقد و ارسال شده به وسیله : یاشار ایوبی
- امتیاز منتقد به احادیث ساختگی : 9
عرض سلام به قسمت دینی و مذهبی سایت کتاب خوش آمدید
امروز برای شما pdf کتاب احادیث ساختگی با لینک سریع قرار دادیم این پست مربوط به pdf کتاب احادیث ساختگی آيت الله سيد على حسينى ميلانى هستش احادیث ساختگی نوشته آيت الله سيد على حسينى ميلانى هستش با ابزار چستجو سایت پست های زیادتری از آيت الله سيد على حسينى ميلانى را جتسجو نمایید
pdf کتاب احادیث ساختگی یکی از pdf کتاب های یک کار ویژه و خواندنی هستش pdf کتاب احادیث ساختگی در قسمت دینی و مذهبی برای مشتاقان به کتب و مجلات گذاشتیم
احادیث ساختگی اثر آيت الله سيد على حسينى ميلانى
دانلود کتاب احادیث ساختگی
در بعضی از کتابهای اهل سنت روایت هایی در مناقب خلفای سه گانه آمده است. نکتۀ جالب توجه در این روایات اینکه این اسامی، به ترتیب (ابوبکر، زندگی و عثمان) در این روایات ذکر شده اند. آیت الله سید علی حسینی میلانی در کتاب احادیث ساختگی، با تحقیق این روایات نشان داده است که خیلیی از روایات اینچنینی جعلی و ساختگی هستند.
در اين احاديث، گاهى پس از نام ابوبكر، زندگی و عثمان، نام «على عليه السلام» نيز مورد ذکر قرار گرفته و گاهى ذکر اى به آن حضرت نشده است. در برخى موارد نام «على عليه السلام» پيش از عثمان ذكر شده، اما به هر حال، نام ابوبكر و زندگی، پيش از نام على عليه السلام و عثمان آمده است! جالب تر اين كه حديثى را يافتم كه دروغ گويان طى آن، چنين جمله هايى را از زبان امير مؤمنان على عليه السلام
نقل كرده اند تا آن حضرت را معترف به فضايل خلفا نشان دهند و هيچ كس نتواند به مضمون حديث، اعتراض نمايد!
کتاب پیشنهادی :
'. دانلود pdf کتاب سرو در بند .'
قسمتی از متن
اهل سنت احاديثى را از پيامبر خدا صلى اللّه عليه وآله نقل مى كنند كه در آن ها به فضايل و برترى هاى خلفا ذکر شده و آن ها را به ترتيب بيان مى كنند. اينك به ۱۴ حديث ذکر مى كنيم و آن ها را بررسى و نقد مى نماييم. نخستين حديث از بخارى است.
بخارى در صحيح چنين نقل مى كند:
ابوالحسن محمد بن مسكين، از يحيى بن حسان، از سليمان، از شريك بن ابى نمر نقل مى كند كه سعيد بن مسيب گويد: ابوموسى اشعرى به من گفت: روزى در خانه ام وضو گرفتم و آن گاه بيرون رفتم و با خود گفتم: امروز ملازم رسول خدا صلى اللّه عليه وآله خواهم شد و اين روز را با ايشان سپرى خواهم كرد. از اين رو به مسجد آمدم و سراغ پيامبر صلى اللّه عليه وآله را گرفتم. گفتند: از مسجد خارج شد و به اين سمت رفت. من نيز در پى او از مسجد خارج شدم و سراغ او را گرفتم تا اين كه وارد آب انبار «أريس» شد.
درِ اين آب انبار از شاخه هاى بى برگ نخل درست شده بود، من كنار در آن نشستم تا اين كه رسول خدا صلى اللّه عليه وآله قضاى حاجت كرد و وضو گرفت. من به سوى او رفتم و ديدم در وسط ديواره آب انبار أريس نشسته است، و لباسش را تا ساق هايش بالا زده و پاهايش را در چاه آب آويزان كرده است. به ايشان سلام كردم و بازگشتم و كنار در نشستم و با خود گفتم: امروز دربان رسول خدا صلى اللّه عليه وآله خواهم شد.
پس از اندك وقتى ابوبكر آمد و در را هل داد. گفتم: كيستى؟!
گفت: ابوبكر.
گفتم: درنگ كن!
سپس به نزد رسول خدا صلى اللّه عليه وآله رفتم و گفتم: اى رسول خدا! ابوبكر كسب اجازه مى كند. رسول خدا صلى اللّه عليه وآله فرمود: به او اجازه بده و او را به بهشت مژده ده. جلو آمدم و به ابوبكر گفتم: وارد شو، رسول خدا صلى اللّه عليه وآله تو را به بهشت مژده مى دهد. ابوبكر وارد شد، در سمت راست رسول خدا صلى اللّه عليه وآله بر روى ديواره چاه نشست و هم چون رسول خدا صلى اللّه عليه وآله لباسش را تا ساق هايش بالا زد و پاهايش را در چاه آويزان كرد…
لیست کتاب
- مژده بهشت به سه خلیفه
- دیدار در خانه
- سخنی با کوه حرا
- سخنی از پیامبر در زمان بیداری
- فضایل ناشناخته
- خلفا و ساخت مسجد پیامبر
- رویای رسول خدا
- خلفا هم سنگ امت
- خلفا و فرمان خدا
- خلفا و مژده پیامبر
- خلفا و جایگاه ویژه
- فضایل ناهمگون
- نوشتاری بر روی برگهای درخت بهشتی
- خلفا در روز رستاخیز
- احادیث ساختگی و سخن پایانی
قسمت های دیگه سایت ما مثل
دانلود کتاب ما رجوع نمایید به دست آوردن کتب عالی خواهد بود
خواهشا که دید خودتون رو درباره pdf کتاب قسمت pdf کتاب سایت ما قرار بدید
آخرین بروز کردن مساویس ست با : 1402/4/23 یا جمعه بیست و سه تیر هزار و چهارصد و دو میباشد